Καλώς Ήρθατε!

Η Tuning On Road είναι μια ελληνική εταιρεία με εξειδικευμένο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, που έχει πάθος για το αυτοκίνητο, πάθος για να βελτιώσει και να παραδώσει την υψηλότερη ποιότητα και απόδοση της επιλογής και της επιθυμίας σας στο όχημα σας.

 

Η Tuning On Road αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά σε Ελλάδα και Αλβανία τον όμιλο TOP GEAR που εδρεύει στην Μεγάλη Βρετανία και έχει αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο, διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να προγραμματίσει σχεδόν όλα τα οχήματα της αγοράς. Κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου και υγραερίου η Tuning On Road είναι σε θέση να τους αναβαθμίσει.

 

Στην Tuning On Road χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τις αναβαθμίσεις των οχημάτων σας έχοντας ως βασικό μας γνώμονα την αξιόπιστη και απροβλημάτιστη λειτουργία. Δεν χρησιμοποιούμε τσιπάκια (chip) ή παράλληλους εγκέφαλους. Μέσω της θύρας διάγνωσης (OBD) διαβάζονται τα δεδομένα  του εγκέφαλου του κάθε οχήματος και με βάση τις επιλογές του κάθε πελάτη και των δυνατοτήτων του κάθε οχήματος φορτώνουμε το αντίστοιχο λογισμικό. Στόχος μας η μείωση της κατανάλωσης και η αύξηση της ιπποδύναμης.

 

Η Tuning On Road κάθε λογισμικό που εξελίσσει  σε έναν εγκέφαλο (ECU remap) έχει έναν μοναδικό σειριακό αριθμό, ως αποτέλεσμα είναι και μοναδικό για κάθε πελάτη μας. Τα προγράμματα αναβάθμισής μας είναι εγγυημένα και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζεται τίποτα στο όχημα. Δίνουμε εγγύηση καλής λειτουργίας εφόρου ζωής.

 

Η Tuning On Road μπορεί πάντα υπεύθυνα και με αξιοπιστία να προγραμματίσει αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, φορτηγά, λεωφορεία, τρακτέρ και σκάφη σύμφωνα με τις επιθυμίες του κάθε πελάτη και πέρα από αυτό να βελτιώσει σε κάθε τομέα το όχημά σας.

 

Επιπλέον για όλους εσάς που βρίσκεστε εκτός Αττικής η Tuning On Road παρέχει τη δυνατότητα αποστολής και επιστροφής της ECU του οχήματός σας στις εγκαταστάσεις μας για επαναπρογραμματισμό.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς η ιστοσελίδα μας θα ανανεώνεται συνεχώς.

 

See You On Road!