Οι τεχνικοί της Tuning On Road σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους στην TopGear Tuning έχουν αναπτύξει μερικές από τις καλύτερες βελτιώσεις ECU για την οικονομία καυσίμου του οχήματός σας.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του ECU Remapping είναι η μείωση στην κατανάλωση καυσίμου. Προγραμματίζουμε την ECU ώστε να μας προσφέρει δύναμη και επιπλέον ροπή στο κάτω μέρος του φάσματος στροφών η οποία στη συνέχεια απαιτεί λιγότερο πάτημα γκαζιού για επιτάχυνση και διατήρηση σταθερής ταχύτητας. Το όχημα μπορεί επίσης να κινηθεί με μεγαλύτερη σχέση στο κιβώτιο σε χαμηλότερες ταχύτητες, μειώνοντας έτσι τις στροφές του κινητήρα. Αυτό ισχύει και για την οδήγηση όταν είναι πλήρως φορτωμένο, τη ρυμούλκηση ή την οδήγηση μέσα από αλλαγές στην ανύψωση.

Μόλις ο οδηγός προσαρμόσει το οδηγικό του στυλ και εκμεταλλευτεί τη διαθέσιμη από πολύ χαμηλά ροπή θα δώσει μια άμεση βελτίωση στην κατανάλωση καυσίμου. Τα πιο σημαντικά αποτελέσματα μας παρατηρούνται στους κινητήρες turbo-diesel, όπου έχουμε δει εξοικονόμηση καυσίμου τόσο υψηλό όπως 20%.

Το Economy Remapping είναι ιδανικό για στόλου και εμπορικές επιχειρήσεις ή για όσους απλά θέλουν να μειώσουν το κόστος των καυσίμων. Η διαφορά στα ετήσια έξοδά σας θα σας εκπλήξει.