Το Performance Remapping από την Tuning On Road και την TopGear Tuning παρέχει σημαντικά οφέλη στην ωμή δύναμη του αυτοκινήτου που με τη σειρά του οδηγεί σε μια νέα εμπειρία οδήγησης.

Το λογισμικό μας έχει σχεδιαστεί με στόχο η απόδοση να διατηρήσει τα επίπεδα αξιοπιστίας του κατασκευαστή και τα τυποποιημένα διαστήματα σέρβις ενώ παράλληλα παρέχει ένα τεράστιο κέρδος σε δύναμη και ροπή μέχρι και 30%, το οποίο δίνει καλύτερη απόκριση του γκαζιού, ταχύτερη επιτάχυνση και καλύτερη οικονομία καυσίμου.

Μεγάλοι κατασκευαστές περιορίζουν τη δύναμη και τα CO2 των οχημάτων τους επειδή πωλούν σε διάφορες αγορές που έχουν ακραία κλίματα, διαφορετικούς κανονισμούς φόρου / εκπομπής και ποικιλόμορφη ποιότητα των καυσίμων. Πρέπει να λαμβάνουν όλους αυτούς τους παράγοντες και, ως εκ τούτου πρέπει να κάνουν σημαντικές συμβιβασμούς στη ρύθμιση των ECU. Ωστόσο, εμείς δεν αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους περιορισμοί και μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε με ασφάλεια ιπποδύναμη και ροπή και να παραδώσουμε στον ιδιοκτήτη ένα πιο δυναμικό κινητήρα και αυτοκίνητο.

Μερικά παραδείγματα του Performance Remapping μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία :